Over de boekenwurm

WhatsApp Image 2019-10-12 at 11.38.28Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Susanne van den Hoff en ik ben 21 jaar. Maar bij mijn vrienden sta ik eerder bekend als de Boekenwurm. Doordat ik vaak in een maand tijd wel 4 of 5 boeken kan verslinden, heb ik dus die prachtige naam, de boekenwurm gekregen.

Het liefst zou ik de hele dag lezen, toch volg ik in het dagelijkse leven de studie Sociale Juridische Dienstverlening aan de Hanze hoge school. Als ik niet druk bezig ben met de studie, ben ik graag met vrienden leuke dingen doen, zoals terrasjes pakken, op stap 19149050_1434666973259082_7419668284342882297_ngaan, weekendjes weg en natuurlijk het allerleukste uit eten! Ik ben echt verslaafd aan uit eten gaan. Het liefst ga ik elke dag met een vriend of vriend op pad om op zoek te gaan naar leuk tentje om lekker te gaat eten. Maar jammer genoeg ben ik een arme student die van DUO leeft, dus zeker geen geld heeft om elke dag uit eten te gaan… ZUCHT.

Naast al dat socializen – wat soms echt vreselijk vermoeiend kan zijn in deze moderne wereld – lees ik dus ook heel graag. Op het moment dat ik een boek lees, sluit ik mij helemaal af van de wereld en zit ik in mijn eigen heerlijke en veilige cocon. Ik ben dol op fantasy en Young Adult boeken, maar maak graag ook wel eens een uitstapje naar andere genres. Eigenlijk lees ik bijna wel elk type genre maar ik ben zo dol op fantasy boeken omdat je mee wordt genomen naar een wereld die – waarschijnlijk – nooit zal bestaan.

Ik ben deze blog begonnen omdat ik graag mijn mening deel over boeken. Alleen zijn mijn vrienden zijn jammer genoeg niet zulke  boekenwurmen als ik. Vandaar dat ik dus via mijn blog graag mijn mening met andere lezers wil gaan delen en ook wil kijken of mensen deze mening met mij delen.

Naast dat ik recensies schrijf over boeken en – soms – boekverfilmingen, schrijf ik zo nu en dan ook een blog over mijn leven met een beperking.

Veel leesplezier!

thumbnail_20180109_192215