Mijn eigen boekenlogo op een canvas

Voor al een langere tijd wil ik heel graag een groot schilderij van een boek of meerdere boeken. Nergens kon ik het perfecte schilderij vinden, of ik had hem juist wel gevonden maar was het schilderij vééél te duur.

En toen ineens uit het niets kwam daar de oplossing, namelijk https://www.fotoopcanvas.nl/. Op deze

cropped-20180109_1359312.png

website kan je een geheel eigen foto uitkiezen en deze op een doek laten plaatsen. Ik was helemaal enthousiast, eindelijk kon ik mijn liefde voor boeken verder uitbreiden. Ik keek rond op het internet, met het doel om een mooie foto van boeken te vinden voor deze canvas. Hoewel ik hele mooie foto’s van boeken vond, vond ik ze nog steeds niet helemaal perfect. Ik begon maar eens te kijken in mijn eigen galerij en daar vond ik de perfecte foto namelijk mijn eigen logo.

Na wat bijsnijden en aanpassingen aan de foto, had ik de foto als het goed was heel mooi op het canvas gekregen. Voor de zekerheid heb ik wel aangegeven dat ik de foto graag wil laten controleren door het bedrijf zelf. Het bedrijf kijk dan of de foto mooi op het doek staat en dat je niet teveel pixels ziet.

5 dagen nadat ik de bestelling had geplaatst kwam er een enorme doos binnen. Ik had

WhatsApp Image 2019-03-10 at 15.33.50

namelijk een canvas van 120 x 80 cm besteld. Ik ben in totaal een halfuur bezig geweest met het uitpakken van de Canvas, maar dat was het uiteindelijk allemaal waard!

Eenmaal uitgepakt kon ik mijn ogen niet geloven, zo ontzettend mooi. Mijn persoonlijke logo stond gewoon echt op een canvas. de canvas/foto had zo ontzettend veel diepte dat het wel leek alsof je in de foto werd meegezogen. Je zag daarnaast geen

WhatsApp Image 2019-03-10 at 15.33.50 (2)

enkele pixel en je zag al helemaal niet dat het eigenlijk maar een foto was die is gemaakt met een slechte mobiele fotocamera. Het leek op een professionele foto. De kwaliteit van de canvas is goed. Zo ging ik per ongeluk met mijn schaar over het doek heen, bij het uitpakken, en er zat (gelukkig) geen enkel krasje op! Ook kan die goed tegen een stootje, want deze kluns heeft hem eerst nog 2 x laten vallen voordat hij eindelijk bleef hangen.


Rating:

4 sterren

Ik geef foto op canvas 4 sterren omdat je super snel en super gemakkelijk een canvas aan kan laten maken. Wel zijn ze iets te goed ingepakt.

Wil jij nou ook een eigen gemaakte foto op een canvas hebben? kijk dan snel op:

canvas bestellen

fotobehang

WhatsApp Image 2019-03-10 at 15.33.50 (1)

 

*ondanks dat ik deze canvas heb gekregen, heeft dat geen invloed gehad op mijn mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s