Het Doel – Elle Kennedy

Sabrina James heeft haar plannen op een rijtje: met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een prestigieus advocatenkantoor. Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor een relatie. Op een avond ontmoet ze de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar gelijk helemaal ziet zitten. Sabrina zwicht voor zijn charmes en besluit hem één kans te geven. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen…

Het Doel recensie

Ik was al langere tijd opzoek naar goede New Adult boeken. Door de boekenreeks After en Begin Again ben ik namelijk helemaal verslaafd geworden aan deze genre. Maar helaas was mijn budget om boeken te mogen kopen ook niet zo hoog voor deze maand. Gelukkig hebben we dan nog altijd sites als Boekenfestijn waar ik onder andere dus dit boek Het Doel heb kunnen scoren. Toen hij op mijn deurmat lag, ben ik gelijk begonnen met lezen…

Wat vond ik ervan?

Wat een heerlijk boek. Ik moet toegeven, niet het beste New Adult boek wat ik ooit heb gelezen, maar ik was zeker wel verslaafd aan het verhaal. Ik was zo benieuwd naar Sabrina. Waarom haar leven is zoals het is en waarom ze geen enkele man toelaat in haar leven, tenzij het is voor een nacht plezier. Het verhaal is heel vermakelijk geschreven en ik ben ook echt door de pagina’s heen gevlogen. Het is een boek waar je je goed door gaat voelen, waar je nieuwsgierig van word maar ook waar je niet al teveel bij hoeft na te denken. Je hebt wel een paar series op Netflix waarbij je gewoon domweg kan kijken zonder na te denken. Dit was zo’n soort boek. Ontzettend verslavend en makkelijk te lezen dus. Het verhaal is goed beschreven en ik vond het ook erg prettig dat ik vanuit Sabrina als vanuit James kon lezen. Zo leerde ik de hoofdpersonages echt goed kennen.

Maar er zaten ook wel wat min punten aan het boek moet ik eerlijk zeggen. Ik vond Sabrina en James Tucker veel te snel met elkaar in aanraking komen. Er werd geen enkele spanning opgebouwd en dat maakte het soms saai om over hun te lezen. Ook was het erg voorspelbaar waar het verhaal heen ging en werden sommige dingen voor mij iets teveel uitgerekt.

Personages

Sabrina is een vrouw met doorzettingsvermogen. Dit is iets wat ik heel erg bewonderde aan haar en wat ik ook erg fijn vond om te lezen. Maar daarnaast was ze ook ontzettend koppig en was ze erg goed in mensen wegduwen. Want volgens haar moet je alles zelf kunnen.

James Tucker is een beer van een vent maar de allerliefste jongenman die ik ooit in een boek ontmoet hebt. Hij heeft alles over voor zijn vrienden en familie. Hij is echt zo’n heerlijke familieman.

Slot

Het einde was precies zoals ik had verwacht van een New Adult boek. Ik heb er erg van mogen genieten.


Waardering: 3 uit 5.

Ik geef dit boek drie sterren omdat het een heel verslavend verhaal heeft maar sommige dingen gingen mij iets te snel en andere juist weer te sloom.

Auteur: Elle Kennedy

Uitgeverij: Volt

Genre: New Adult, erotische romans

Gepubliceerd in: december 2019

Bladzijdes: 384

Taal: Nederlands

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s