Voor altijd, Sea Breeze – Abbi Glines

Trisha heeft het niet makkelijk thuis en moet haar blauwe plekken verbergen. Haar droom over een prins op het witte paard – die haar zou komen redden – is al lang vervlogen. Rock is een man met een plan. Zijn talent voor American football zal hem helpen om uit zijn armoedige bestaan te ontsnappen. Een mooie carrière ligt binnen handbereik. Op een dag komt Rock een gewonde Trisha tegen langs de weg en brengt haar naar het ziekenhuis. Opeens is football niet meer het meest belangrijkste in zijn leven. Rock zal alles doen om Trisha te redden. En te houden.

Voor altijd recensie

Ik maakte voor het eerst kennis met de serie Sea Breeze door het boek Hopeloos, deel 7 in de serie van Sea Breeze. Ik heb het idee gekregen dat je deze serie kon lezen zonder dat je de andere delen had gelezen. Het boek Hopeloos vond ik zo ontzettend goed boek en gaf mij eindelijk weer eens een goeie boek crush. Dus toen ik in een prachtige boekenkerk in Zwolle, het boek voor altijd tegenkwam moest ik het boek wel meenemen.

Wat vond ik ervan?

Dit verhaal neemt je mee in het heden en in het verleden van Trisha en Rock. Maar het verhaal speelt zich vooral af in het verleden. Ergens vind ik het daarom vervelend dat we ook vanuit het heden kunnen lezen, want dat geeft enorm veel spoilers over het verleden, het verhaal wat nog gelezen moet worden. Desondanks dat, is het verhaal wel erg fijn om te lezen. Het verhaal is ontzettend romantisch maar heeft daarnaast een heel belangrijk onderwerp, namelijk huiselijk geweld. Toch mis ik in dit boek enorm veel diepgang. Ondanks dat het zo ontzettend zwaar onderwerp is, wordt er voor mijn idee veel te weinig aandacht aan besteed. Ook mis ik de diepgang in beide karakters. Het verhaal gaat in één stijgende lijn door en is best voorspelbaar. Ik zat gewoon letterlijk te wachten tot iets mis zou gaan, maar dat gebeurde niet. Uiteindelijk was ik halverwege het boek en vroeg ik mij af wat er nog allemaal zou komen, aangezien het voelde alsof het boek bijna eindigde. Maar dat klopte ook. Na ongeveer de helft van het boek eindigt het verhaal van Trisha en Rock. Dan komen er kortere verhalen over de andere personages van de serie Sea breeze. Dit vond ik zelf een beetje teleurstellend, omdat ik wel had verwacht dat er iets meer in het boek zou gebeuren. Het ging allemaal net té goed waardoor het verhaal een beetje saai werd. Wel blijft de schrijver een fijne schrijfstijl hebben en leest het verhaal vlot.

Personages

Trisha is iemand die volledig door het vuur gaat voor haar broertje, en niemand vertrouwt. Rock is een jongen dat populair is en zich niet graag bindt aan vrouwen voor langer dan één nacht. Als de twee uiteindelijk ontmoeten gebeurt er dan ook iets bijzonders…


Waardering: 3 uit 5.

Ik geef dit boek 3 sterren omdat het een heel romantisch verhaal heeft, waar echt de prins op het witte paard langskomt. Maar het boek heeft wel heel weinig diepgang en laat hier en daar echt een paar mooie kansen liggen

Auteur: Abbi Glines

Uitgeverij: Xanders uitgevers

Genre: Literatuur & Romans

Gepubliceerd in: Januari 2020

Bladzijdes: 376

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s