Too late – Colleen Hoover

Sloan heeft al twee jaar een relatie met drugscrimineel Asa. Ze voelt zich meer bezit dan mens, maar ze kan niet bij hem weg omdat hij de zorgkosten voor haar zieke broertje betaalt. Dan ontmoet ze tijdens een college de aantrekkelijke Carter. Ze krijgen gevoelens voor elkaar, maar Sloan voelt zich niet vrij om iets met hem te beginnen. Dat is ze ook niet, want ze wordt steeds meer onder druk gezet door Asa. Uiteindelijk zegt ze ja op Asa’s huwelijksaanzoek. Ze heeft het gevoel dat ze niet anders kan.

Too late recensie

Het boek It ends with us van Colleen Hoover heeft mij zo ontzettend geraakt dat ik niet kon wachten om meer van haar te lezen. Dit verhaal trok mij heel erg wegens het good guy, bad guy verhaal en aangezien iedereen helemaal fan van Colleen Hoover is, kon het boek alleen maar goed zijn… Toch?

Wat vond ik ervan?

Jeez, wat vond ik dit een slecht boek. Zo slecht dat ik uiteindelijk halverwege ben afgehaakt en niet meer verder ben gaan lezen. Het begin was echt wel leuk, maar na een tijdje had ik het gevoel dat ik constant hetzelfde hoofdstuk aan het lezen was. Er gebeurde amper iets nieuws. Sloan wilde bij Carter zijn maar dat kon niet en Asa was constant agressief en bang om haar kwijt te raken. Er was totaal geen karakterontwikkeling en ik miste heel veel diepgang. Want het onderwerp van het verhaal is een belangrijk en ernstig thema, maar ik vond dat er heel luchtig over werd gedaan. Het boek kan je lezen uit Asa, Sloan en Carter, maar het maakt eigenlijk niet uit vanuit wie je leest want het blijft elke keer hetzelfde verhaal. Als er dan eindelijk iets mysterieus gebeurd zoals waarom Carter eigenlijk niet Carter heet, wordt dat gelijk in het volgende hoofdstuk al verteld… Misschien dat de tweede helft van het boek wel goed was, dat zou kunnen. Maar ik kwam er gewoon niet meer doorheen.

Personages & slot

Omdat ik het boek niet heb uitgelezen wil ik verder niet teveel uitweiden over de personages in het boek anders dan Sloan een badass is, Carter een lieve man met een grote mond en Asa is gewoon een lul. Het slot kan ik natuurlijk niet over oordelen aangezien ik het einde niet heb gelezen. Wie weet dat ik het misschien ooit in een verveelde bui weer oppak, maar ik acht die kans klein in…


Waardering: 1 uit 5.

Ik geef dit boek 1 ster omdat ik diepgang en karakterontwikkeling in het boek mis. Elk hoofdstuk is bijna hetzelfde en het verhaal wordt steeds saaier en voorspellend.

Auteur: Colleen Hoover

Uitgeverij: Zomer & Keuning

Genre: Roman, New Adult, Crime

Gepbuliceerd in: 2 juli 2019

Bladzijdes: 414

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s