Twisted love – Ana Huang

Alex Volkoc is a devil blessed with the face of an angel and cursed with a past he can’t escape. Driven by a tragedy that has haunted hum for most of his life, his ruthless pursuits for success and vengeance leave little room for matters of heart. But when he’s is forced to look after his best friend’s sister, he starts to feel something in his chest: A crack. A melt. A fire that could end his world as he knew it.

Ava Chen is a free spirit trapped by a nightmare of a chilhood she can’t rememeber. But despite her broken past, she’s never stopped seeing the beauty in the world… including the heart beneath the icy exterior of a man she shouldn’t want. Her brother’s best friend. Her neighbour. Her saviour and her downfall. Theirs is a love that was never supposed to happen. But when it does, it unleashes secrets that could destroy them both… and everything they hold dear.

Twisted love

Ik zag zoveel over dit boek langskomen op BookTok dat ik het boek moest en zal lezen. Jammer genoeg was het boek nog niet vertaald naar het Nederlands. Hoewel ik redelijk Engels kan, vind ik Nederlands altijd wel makkelijker lezen. Maar iedereen was zo enthousiast over het boek, dat ik niet wilde wachten totdat de Nederlandse vertaling uit kwam. Du ik kocht het boek met heel veel verwachtingen…

Wat vond ik ervan?

In het begin dacht ik echt nee hé, weer zo’n cliché boek waarbij de zus verliefd word op de beste vriend van haar broer. De beste vriend wordt natuurlijk ook verliefd op haar en ze moeten het geheim houden voor de broer want die weet wat voor vrouwenverslinder de beste vriend is etc. etc. etc. Maar nee dit was echt een heel ander soort boek vol met passie, drama, liefde maar vooral verraad en shockende onthullingen. Het boek was zo ontzettend spannend dat ik de hele tijd op het puntje van de bank zat om het verhaal ademloos in mij op te nemen. Het verhaal is goed opgebouwd en Alex en Ava groeien op een rustige en geleidelijk naar elkaar toe. Het is niet ineens pats boem ze zijn verliefd en krijgen een relatie zoals ik ook wel eens heb gelezen. Ava bracht licht en optimisme in het leven van Alex en Alex bracht duisternis en realiteit in het leven van Ava. Ik vond het erg prettig dat ik vanuit Ava en vanuit Alex kon lezen, zo kon ik beide kanten beter begrijpen. Hoewel ik wel denk dat voor het drama effect alleen vanuit Ava lezen beter was geweest. Daarnaast waren er zoveel shockende onthulling waarvan ik niet had verwacht dat die voorbij zouden komen. Zoals ik al aangaf dit boek zat vol verraad, liefde, drama en passie. Wat betreft de passie heeft deze schrijver het gelukkig bij een paar kleine intieme hoofdstukken gelaten. Ik merk dat ik de laatste tijd een beetje moe word van de boeken waar je wordt doodgegooid met intieme hoofdstukken. Het boek is ook totaal niet voorspelbaar, ik had echt geen enkel idee waar het verhaal heen zou gaan. Ook is de schrijfstijl erg prettig, er wordt op detail gelet maar niet te overdreven. Daarnaast spatte het vuurwerk tussen Alex en Ava ervan af, wat er voor zorgde dat ik weer een enorme bookcrush kreeg op Alex.

Personages

Ava ziet alleen maar goed in de wereld ook al heeft ze een aparte jeugd gehad waarvan ze (gelukkig) weinig van herinnert. Maar door Alex ziet ze de wereld door hele andere ogen. Iets wat misschien niet altijd even goed voor haar is…

Alex ziet alleen maar slecht in de wereld. Hij is één van de slimste mensen op de wereld, maar dat zit hem vooral in de weg. Door Ava ziet hij de wereld op een andere manier. Maar hierdoor worden zijn plannen gedwarsboomd, iets wat hij er niet bij kan hebben. Maar zal hij voor de liefde kiezen?

Einde

Zo goed einde!!!!! Eindelijk eens niet een naïef meid die alles maar accepteert zodra de jongen sorry komt zeggen. I love it. Verder zeg ik er niks over.


Waardering: 5 uit 5.

Dit boek is een heerlijk boek over liefde, passie, drama en verraad.

Auteur: Ana Huang

Uitgeverij: Piaktus

Genre: New adult. Roman

Gepubliceerd: 5 mei 2022

Taal: Engels

Bladzijdes: 344

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s