Always in December – Emily Stone

Josie Morgan never looks forward to December. It’s always a reminder of the life she lost, twenty years ago. Now, she always switches off the radio when Christmas music comes on. She always wants to tear down the tinsel her flatmate insists on pinning up. And she always posts a letter she knows will never be read.

Max Carter never expected to find himself stranded in Londen just days before Christmas. He never expected it would be so hard to say goodbye to a woman he hardly knows. Then again, he never expected to fall in love.

But, this December, when Josie’s letter leads her to Max, a chace encounter will change their lives in te most remarkable way. And their story is only just the beginning…

Always in December recensie

Zoals veel boekenwurmen ben ik dol op kerstboeken. Het brengt mij helemaal in de kerstsferen. De meeste kerstboeken (unlike the christmas movies) hebben ook nog eens een heerlijk hartverwarmend verhaal. Vorige jaar had ik al mijn kerstboeken er al doorheen verslonden. Wat betekende dat ik nieuwe kerstboeken mocht kopen (Yay me)! Tijdens mijn zoektocht kwam ik het boek Always in December tegen en kom op alleen al vanwege de cover moest ik het boek hebben. Het verhaal zelf leek mij ook erg mooi, dus deze ging mee in mijn winkelmandje! Begin december begon ik vol enthousiasme aan het boek, helaas was mijn enthousiasme snel verdwenen….

Wat vond ik ervan?

Never judge a book by his cover. Nou ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik heb echt in tijden niet zo’n slecht boek gelezen jemig. Allereerst kwam ik al heel moeilijk in het verhaal, maar goed daarom ga ik een boek niet snel wegleggen. Maar hoe verder ik in het verhaal kwam hoe minder ik in het verhaal kwam. Ik was op bladzijde 157 en nog was er niet veel gebeurd. Toen ik zag hoeveel bladzijdes ik nog moest werd ik moedeloos en wilde ik het liefste stoppen, maar we deden het niet. Voor het zelfde geld kwam er een enorme plottwist (die kwam er ook, maar was belachelijk). Deze schrijver stopt zoveel onnodige details in het verhaal en rekt het verhaal zo ontzettend erg uit, alleen maar om het boek dikker te laten worden. Hierdoor werd het verhaal ongelofelijk saai, langdradig en voelde ik geen connectie met de karakters. Daarnaast sloeg het verhaal gewoon nergens op. Ik zal niks spoilen maar dat wil ik het allerliefste wel, alleen maar om je te behoeden dit boek niet te kopen. Ik weet dat dit niet erg kerstfeelings achtig van mij is, maar het is wel de harde waarheid. Gelukkig was de cover mooi.


Waardering: 0.5 uit 5.

Na mijn mening verdiend dit boek niet eens één ster. Het verhaal zelf had ontzettend veel potentie, maar doordat alles enorm wordt gerekt en elk detail moet worden verteld is het boek ontzettend langdradig en saai geworden.

Auteur: Emily Stone

Uitgeverijn: Headline Publishing

Genre: Roman

Taal: Engels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s