Fallen 3, Passie – Lauren Kate

Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna weer pijnlijk uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël alleen en gebroken. Maar misschien hoeft het niet altijd zo te gaan… Luce is er zeker van dat iets of iemand uit een vroeger leven haar kan helpen. Ze begint aan de meest belangrijke reis van haar leven en gaat eeuwen terug om zelf getuige te zijn van haar romance met Daniël. Zo hoopt ze een manier te vinden waardoor hun liefde eeuwig zal kunnen bestaan.

Cam, de engelen en de Verschoppelingen proberen verwoed om Luce tegen te houden. Maar ze zijn niet zo wanhopig als Daniël, die Luce achtervolgt door de eeuwen heen, doodsbang voor wat er kan gebeuren als zij de geschiedenis herschrijft. Hun eeuwige liefde zou in vlammen op kunnen gaan, voor altijd…

Passie recensie

Ik ben met de serie Fallen begonnen in 2021. Elk jaar lees ik een boek van de serie. Waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Er zijn gewoon teveel boeken denk ik die ik wil lezen en te weinig tijd. Maar het is inmiddels 2023, dus het was tijd om deel drie van de serie erbij te pakken. Ik vond de serie tot nu toe erg leuk, dus ik was heel benieuwd naar het derde deel…

Wat vond ik ervan?

Sorry, maar wat een ongelooflijk saai deel was dit. Er gebeurde echt helemaal niks in het hele boek. Luce besluit terug te reizen in de tijd om te ontdekken waarom de vloek op haar en Daniël rust en of hun liefde wel echt is of geforceerd vanwege de vloek. Maar echt elk hoofdstuk is precies hetzelfde. Ze reist terug in de tijd ziet haar oude zelf en Daniël verliefd worden en ziet zichzelf dan overlijden en dat elke keer opnieuw, maar dan in een andere tijd. Hoewel het verhaal zelf vond dat Luce stappen maakte, vond ik dat nou niet bepaald. Ook voelde ik niet de liefde tussen Daniël en Luce die ik in de eerdere boeken wel voelde.

De eerste paar hoofdstukken was ik oprecht nog heel enthousiast. Maar ik kwam er al snel achter dat er weinig veranderingen en diepgang in dit deel van de serie zit. Ik heb het boek uitgelezen voor de serie, maar ik had heel vaak momenten waarbij ik dacht ik geef het op. Ik hoop dat deel 4 leuker gaat zijn anders ben ik bang dat ik de serie niet ga uit lezen…


Waardering: 1 uit 5.

Ik vond het verhaal heel erg saai en het had voor mijn gevoel weinig tot geen toevoeging aan de serie. Ik had niet het idee dat ik dit verhaal perse moest lezen om verder door de serie heen te kunnen komen.

Auteur: Lauren Kate

Uitgeverij: Van Goor

Genre: Roman, Fantasy, Griekse mythologie

Gepubliceerd in: 2011

Taal: Nederlands

Bladzijdes: 286


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s